Attraktioner

Under denne kategori vil du kunne se en oversigt over links til de største og mindste attraktioner, der ligger i nærheden af dit feriested.

Vi vil her komme med et par eksempler på attraktioner, som du vil kunne finde på vores liste:

Malaga
Alcazava: Er det f.eks. feriedestinationen Malaga, så vil vi linke ind til Alcazaba, som er et kendt mauritisk fort, som blev opført tilbage i 700-tallet. Alcazaba er utrolig smukt og inspirerende at besøge. Under sin storhedstid havde stedet mere end 100 tårne og moskéer – i dag finder man et virvar af maleriske små haver og gårde.

Paris
Eiffeltårnet: Af attraktioner i Paris er det helt klart Eiffeltårnet, vi kunne finde på at linke ind til. Det skyldes, at Eiffeltårnet er et must at besøge, når man er i Paris. Tårnet er ikke kunFrankrigs mest kendte bygning, men også den højeste med sine 300 meter.  Hvert år besøger millioner af turister bygningen.

Disneyland: Forlystelsesparken, Disneyland Paris, er et kompleks af hoteller, biografer, butikker og ikke mindst temaparker, som har beliggenhed lidt udenfor Paris, i Marne La Vallée. Attraktionen er også en af de mest kendte i Frankrig, og hvert år valser millioner af mennesker til parkerne – specielt småbørnsfamilier er at finde på stedet.

Brandenburger Tor
Brandenburger Tor: Er man turist i den tyske hovedstad Berlin, burde man besøge Brandenburger Tor, som er en monumental bygning med karakteristiske søjler. Bygningen er et symbol på historiske epoker i Tysklands historie, og i årtier var den markør for grænsen mellem Øst- og Vesttyskland.

Duomo di Milano
Duomo di Milano: En af de største attraktioner i Milano er domkirken Duomo di Milano, som er den femtestørste domkirke i verden. Derfor er det næsten også umuligt at tage til storbyen uden at se den. Bonusinfo er, at det tog mere end 500 år at bygge den.

dreamstime_xl_16721732