Hoteller

Du vil herunder kunne se en opdateret liste over de absolut bedste links til hoteller og andre ferieboliger i det danske ferieland.

Hvor skal vi tage hen?
Vi har mange smukke og skønne feriespots i Danmark, og det kan være svært at bestemme sig for, hvor man vil hen. Skal man tage en uge i Skagen, spise muslinger og nyde de fantiske solnedgange ved Vesterhavet, eller tage et par dage på klippeøen, Bornholm, spise sild og Krølle-Bølle-is og besøge de fantastiske købsstader Rønne, Gudhjem og Svaneke.

All inclusive eller halvpension
Det kan nogle gange føles lidt overvældende at finde hotel og/eller feriebolig, når man skal på ferie. Nogle mennesker ved præcist, hvad de vil have, når de sætter sig foran computeren for booke hotel, andre er meget i tvivl, om det skal være et lille eller stort hotel,  ligge tæt på skov og natur eller centrum,  have svømmepool eller ligge tæt på stranden.

Nemt at finde dit næste hotel
Det kan derfor næsten være udmattende at finde sin næste rejse, og sådan burde det jo ikke være, når meningen med en ferie er, at man skal slappe af. Processen op til burde derfor være nem og overskuelig. Vi har derfor samlet en række forskellige muligheder, så der her på siden er noget for enhver smag. Du slipper derfor for at skulle besøge forskellige søgemaskiner og hjemmesider for at finde dit næste ophold. Du kan nøjes med at klikke dig ind på de forskellige sider fra dkhotellist.dk.

Romantisk eller aktiv ferie?
Vi vil liste et par forskellige genre, så du f.eks. kan finde hoteller, der er henvendt mere til den aktive type, der ønsker at have en aktiv ferie, og hoteller der er henvendt mere til kæresteparret, som er nyforelskede, og som ønsker et stille hotel, hvor der er mange muligheder for romantiske stunder.

Bøsøre Strand Feriepark – 5 stjernet camping Fyn

Mountain Adventures – aktiv ferie

Indexa.dk – Find rejseguide og hoteller til ind- og udland

Få lagt væg til væg tæpper i Hillerød v. MedaljeGulve

Find maler nær Hillerød (Maler O.M.) – også til hoteller

Mangler hotellet trædyvler? Find trædyvler hos Beslagsmanden online

Desinsfektionsmiddel og industriel rengøring hos Biosan – egnet til hoteller

Rengøringsfirma København – Vallø Cleaning – specielt egnet til hoteller

Haveservice København af BC Haveservice

Onzite.it – uniconta forhandler

sten-i-vand