Aktiviteter

Her kan du finde en liste over sjove, spændende og udfordrende aktiviteter, i nærheden af dit hotel eller feriebolig. Det vil være noget for en hver smag og type – voksne, børn unge og gamle.

Aktiviteter for børn
Vi ved alle sammen, at børn har brug for at blive stimuleret og underholdt, når de er på ferie, ellers begynder de hurtigt at kede sig. Sker det, at de begynder at kede sig, får man en masse surmuleri. Derfor er det en god at tjekke sjove, spændende og udfordrende aktiviteter ud nær jeres rejsedestination, inden I tager afsted. Det kan være aktiviteter som legeland, badeland, skov og natur, ZOO m.m.

Voksne og ældre
Ældre mennesker har ofte også andre aktivitetspræferencer end børn og unge. Derfor er det vigtigt for det ældre publikum at tjekke sit feriested ud, inden man tager bestiller sin ferie. Så man er sikker på ikke at ende mellem hoppebolde, skrigende børn og børnedisko. Specielt, hvis man har en forhåbning om at holde ferie et afslappet sted, hvor man kan få massage, pedicure og dyrke stille og rolig vandgymnastik.

Sportsaktive mennesker
Det gælder også for sportsaktive typer, som ønsker at dyrke motion under deres ferie. Her kan det være en god ide at tjekke hoteller og resorts ud på sin feriedestination inden bestilling, for at se, om der er aktører, der udbyder træning af en art.

Festlige og sjove aktiviteter
Skal man på polterabend eller til julefrokost, kan man her på siden også finde links til sjove og festlige hjemmesider, der tilbyder spændende aktiviteter. Det kan være alt fra  dans og CD indspilning til kreative aktiviteter som smykkefremstilling, croquis tegning og bodypaint.

Ingen bliver overset. Listen er dynamisk og vil derfor blive opdateret løbende, så du kan være sikker på at finde de bedste og mest relevante links:

Skiferie

 • Hos UCPA er de specialister i at arrangere spændende og udfordrende all-inclusive skiferier i Frankrig for dig, der er frisk på eventyr.
 • Tag med Thinggaard på ski – her kan du finde de helt rigtige skiferie tilbud til forskellige steder i både Nord- og Sydeuropa.
 • Shopup.dk kan du finde en masse gode tilbud som kan gøre dig klar til skiferien. Blandt andet sælger Shop-up Kilpi Skijakke i forskellige farver og mønstring til både herre og damer.

Events

Wellness

Inden turen

Med på turen

 • Hos Kamilleshop kan du få kapsler, som er perfekt at have med på ferien, så du slipper for maveproblemer.
 • Få lavet dit pasfoto i Taastrup Tele-zone.dk
 • Køb lækre hårprodukter hos Hair247
 • Lækkert koncerttøj til kor og orkestre hos Smikka
 • Iphone reparation Østerbro – Get It Fixed Aps
 • Dahl & Dahl – Hyggeligste cocktailbar København
 • Billig flytning København – Flyttefirma Multi Quick
 • Få din iPhone repareret i Esbjerg – RepFone

Imens du er på turen

Andet

vandrutsjebane