Hej rejseglade mennesker

Velkommen til dkhotellist, der er drevet af rejselystne mennesker, der har krydset stort set alle kontinenter i verden.

Her på dkhotellist.dk bestræber vi os, at dele hjemmesider, der på en eller anden vis, arbejder op mod det samme formål – at skabe den mest attraktive rejsedestination for dig som forbruger, med den rette pris på flybilletter, der matcher jeres behov.  Dette garanterer vi gennem links inden for rejselivet, som kan være af inspiration til dig, ved planlægning eller idéskabelse til din næste rejsedestination.

Hjemmesiden vil være opdelt i fire forskellige dele, der i store træk, dækker alle de dele, der er i planlægning af en rejse:

  • Hoteller
  • Attraktioner
  • Aktiviteter
  • Flybilletter

Under hoteller, vil der kunne findes specifikke hoteller, som vi eller vores læsere kan anbefale ud fra en rejseoplevelse, såvel som at der vil indgå rejsebureauer, der lægger specielt fokus på rejseglæde og oplevelser for deres rejsende.

Under attraktioner og aktiviteter, vil der i fremtiden fremstå henvisninger mod attraktioner ud fra specifikke rejsedestinationer, såsom Den Lille Havfrue og Tivoli i Danmark.

Under flybilletter, vil fremgå henvisninger mod prissammenlignings sider for flybilletter, så du altid kan finde de billigste og bedste flybilletter for dig. Derudover kan forekomme henvisninger mod flyselskaber, som fortjener en anbefaling for deres gode service. Der vil ikke fokuserer mod et specielt rejsemål, men derimod mere alsidigt, sådan så hjemmesiden kan drage nytte til en større andel besøgende.

Hvis du som læser har nogle forslag til en god hjemmeside, der kan være af stor nytte for andre besøgende på dkhotellist.dk, så tøv endelig ikke med at send en mail på. Følgende gælder også et eventuelt samarbejde , som du mener vil kunne være i vores interesse:

[email protected]

Mails bestræbes at besvares indenfor en periode på 2 uger, da dette er en hobby side.

Håber i finder hjemmesiden relevant, Med venlig hilsen

Redaktørerne bag Dkhotellist.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *