I dag skal det handle om Svanemærket rengøring. Jeg er ret vild med denne måde at gøre rent på. Det er noget, som jeg har glædet mig til at fortælle

Ikke alle kan certificeres med svanemærket rengøring

Hej alle sammen herinde på bloggen. I dag skal det handle om Svanemærket rengøring. Jeg er ret vild med denne måde at gøre rent på. Det er noget, som jeg har glædet mig til at fortælle jer om. Jeg håber, at I har lyst til at læse med i dag herinde på bloggen omkring dette rengøring og hvilket firma, der kan hjælpe med det. Læs med.

Svanemærket rengøring: er det noget for dig?

Det er super fedt, når I vil læse med herinde. Det er noget af det, som jeg bedst kan lide: at skrive blogposts til jer herinde. Jeg kan nemlig godt lide, at give jer gode råd. Og i dag vil jeg gære netop dette, men indenfor rengøring. Jeg vil i dag herinde tale om Svanemærket rengøring. Kender I til det? Det er nemlig noget, som I kommer ti at lære en masse om herinde i dag. Jeg er glad for at fortælle om netop denne virksomhed i dag. Svanemærket er noget af det, som er rigtig godt for miljøet. Det er det her grønne og hvide mærke, som de fleste af jer nok kender fra turen gennem supermarkedet. Både når vi skal købe rengøringsmidler til hjemmet, men også i forhold til vaskemiddel og så videre, og det er rigtig godt at kende til. Nedenfor vil jeg lige tale lidt om, hvad det vil sige at være svanemærket indenfor deres fag altså rengøring. Det lyder måske simpelt – men det er det bestemt ikke. Der er nemlig en lang række krav, man som virksomhed skal leve op til, herunder krav til: Kemikalier, Transport, Forbrug, Medarbejdere, Kvalitetssikring. Læs med nedenfor.

Det er rigtig god service

Men det er nok de færreste der ved, at det ikke kun er rengøringsprodukter, der kan blive svanemærket. Vidste du f.eks. det? Det er det, som jeg har fokus på at fortælle jer om i dag. Det er ikke kun Svanemærket rengøring, men de yder også en kanon god service i dette firma. Det er noget af det, som jeg går utrolig meget op i. Det er rigtig godt. Der er tilmed mange krav til en virksomhed som denne, og det skal vi også lige lidt ind på. Hvad skal man gøre for at blive svanemærket rengøring? Det skal jeg fortælle dig. Man skal som firma først og fremmest sørge for at bruge en så lav mængde af rengørings- og vaskemidler som overhovedet muligt. Det er noget, som vi skal forkusere på, så vores børn også har en fremtid her på jorden. Jeg håber at denne blogpost har været en hjælp, og at I har lært en masse om denne slags rengøring. Det er nemlig godt for alle at kende til.

Har I lyst til at læse mere? Læs her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *