Magnetiske fotolommer og deres anvendelsesmuligheder

På mange arbejdspladser er det relevant at hænge billeder op. Disse billeder kan for eksempel illustrere, hvilket personale der er til stede i en daginstitution, så forældrene ved hvem de kan aflevere deres barn til. Med magnetiske fotolommer kan man nemt og smart udskifte og rykke rundt på billederne efter behov.

Med magnetiske fotolommer går man altså ikke på kompromis med visualisering, selvom de har en vis fleksibilitet. Dette er særligt relevant i daginstitutioner. Børn lærer sprog gennem visualisering. Derfor er det godt at have billeder hængende, så man som voksen kan pege på det ord man siger. I denne ombæring er det også relevant, at man kan tage billederne ned, så børnene kan komme helt tæt på og se. På den måde kan man altså bruge magnetiske fotolommer som et pædagogisk redskab. Især for autistiske børn er det særligt vigtigt, at man kan illustrere hvordan deres hverdag skal forløbe, så der skabes trygge og faste rammer, illustreret billedligt.

Magnetiske fotolommer til hjemmet

Som forældre til et autistisk barn er det helt centralt, at kunne illustrere den faste hverdag for barnet. Derfor er magnetiske fotolommer ikke kun anvendelige i daginstitutioner og virksomheder, men også i hjemmet. Man kan endda selv vælge, hvilke billedformater og billedtekster der skal bruges. I tilgift kan man også for smarte tavler og skabe, hvor man kan hænge disse op. Her kan man selv vælge farven på tavlen, og fotolommerne kan tilpasses efter ens egne anvisninger, så de passer netop til dit hjem eller din virksomhed. På den måde behøver du ikke gå på kompromis med æstetikken i dit hjem.

På de funktionelle fotoskabe kan man hænge ens billeder op på en blå eller hvid baggrund. Disse skabe kommer i alle formater og størrelser. De findes endda med lås, så man kan have begrænset adgang til disse, og låse dem inde efter behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *