En ny webshop behøves ikke koste en formue

Nogle gange kan man godt blive skræmt af at søge på nettet. Især, hvis man søger efter hvad en ny webshop koster. Det er jo helt vildt hvilke tal der kommer frem. Men nogle gange skal man heller ikke lade sig narre af hvad andre folk skriver.

Jeg havde brug for en ny webshop til min forretning. Jeg sælger nemlig forskellige hudpleje produkter. Jeg har mellem 10-15 produkter som jeg tilbyder mine kunder at kunne købe. Jeg har selvfølgelig produkterne i butikken, men jeg synes bare også at det kunne være rart at have det på min hjemmeside. Men jeg må ærligt talt indrømme at jeg blev skræmt over det jeg læste på nettet ift. prisen på en ny webshop.

Men som sagt så lod jeg mig ikke narrer af dette. Jeg fandt hurtig ud af at prisen faktisk ikke bestemmes af udbyderne, men af dig! Prisen afhænger nemlig helt af hvor mange features du selv ønsker på siden, samt hvor kompleks du ønsker det.

For mit vedkommende krævede det jo ikke en avanceret webshop. Jeg havde egentlig bare brug for at kunne sælge mine produkter, og så skulle man også kunne betale med alle salgs betalingskort samt MobilePay og Viabill.

Jeg fandt en udbyder der kunne tilbyde mig alt dette. Mit valg endte nemlig på Waimea. Grunden til dette er, at de tilbød en ny webshop med de vigtigste features som jeg skulle bruge, og så tog det dem ikke 5 måneder at udvikle (som det gjorde hos nogle af de andre). Jeg er super glad for min webshop løsning hos dem, og kan klart anbefale dem! Jeg betaler i dag for en komplet webshop kun 395 kr om måneden! Det er jeg super glad for. Og nej, jeg betalte heller ikke det hvide ud af øjnene for udviklingen af min nye webshop! Jeg er super tilfreds med min side, og har ingen udfordringer haft!  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *