Nye oplevelser venter dig – Mærk friheden med et speedbådskørekort

Der findes næsten ikke nogen større følelse af frihed, end når man suser hen over vandet i en motorbåd på en varm sommerdag. Vinden i håret, solen i ansigtet og masser af frisk luft. Vil du have en bid af den drøm? Og er du klar til an masse sjove og spænende oplevelser på havet? Så er et speedbådskørekort højst sandsynligt noget for dig – og det er faktisk nemmere, billigere og hurtige, end man måske lige skulle tro. Læs mere om, hvordan du kan tage et speedbådskørekort her i blogindlægget.

Tag dit speedbådskørekort på rekordtid

Ja, faktisk kan du tage et speedbådskørekort på kun en enkelt dag – og beviset er endda internationalt, så det kan bruges i det meste af verden. Dagen bruges både på teoretisk stof og indføring samt praktisk sejlads, hvilket giver dig en grundlæggende føling og forståelse med motorbådssejlads. Undervisningen foregår med en erfaren sejler, så du kan være sikker på en professionel undervisning.

Op til selve prøven får du adgang til online undervisningsmateriale, så du allerede inden undervisningsdagen kan læse op og forberede dig. Dagen afsluttes med en prøve, som skal bestås for at opnå ret til at sejle en motorbåd. Som et ekstra plus foregår undervisningen på små hold, så der er rig mulighed for at stille spørgsmål, og underviseren sørger for at alle bliver hørt.

Det er endda ikke engang særligt dyrt at erhverve sig et speedbådskørekort – særligt ikke når man tænker på, hvor meget frihed, der følger med retten til at sejle en speedbåd.

Er 2020 året hvor drømmen om livet til havs skal indfris? Så tjek mere om undervisningen og priserne på Speedbådskolen.dk. Vi er to her fra redaktionen, der har taget speedbådskørekort, og vi kan virkelig kun anbefale det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *