En trailer 750 kg med bremser er perfekt til husejere!

En Brenderup 1205SB trailer 750 kg med bremser er den perfekte trailer til alle os med de små biler. Nu når det er begyndt at blive forår og snart sommer, måtte jeg som husejer hurtigt komme til termer med besværligheden for at låne en trailer. Hver evig eneste gang jeg skulle udføre havearbejde, flytninger eller andet med en trailer. Så derfor tog jeg beslutningen om at købe min egen trailer 750 kg med bremser som er den ideelle form for trailer til mindre biler, grundet bremserne. 

Trailer 750 kg med bremser, til de ugentlige projekter i hus og have. 

Jeg havde længe gået og kigget på Kondal Trailer Center, der ligger lige ved siden af mig i Ejby. Da de har et stort udvalg af forskellige trailer med bremser til både erhverv og private. Så her i sidste uge, gik jeg ind på deres hjemmeside og tog den endelige beslutning og fandt hermed en Brenderup 1205SB trailer 750 kg med bremser. Da både den og det tilhørende udstyr var på tilbud. Et rent scoop!

Denne trailer 750 kg med bremser, er smukt fremstillet i stål, hvori der er en bærende bundplade på 9 mm, som gør at traileren har lav egenvægt. Alt i alt udgør disse faktorer at denne trailer 750 kg med bremser er perfekt fabrikeret til mikrobiler, der skal have en trailer med lav vægt og bremser. 

Da jeg gik fra at låne en trailer 750 kg med bremser til at eje en. Måtte jeg jo også få alt det lækre ekstraudstyr med. Derfor købte jeg blandt andet, en presenning, koblingslås, en adapter og en ABS låg, der er speciallavet til min trailer. Så indholdet var godt beskyttet selv om vinteren. Så hvis du mangler en trailer 750 kg med bremser, så kan jeg klart anbefale denne trailer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *