Sådan lægger du en flot makeup

Et look med mascara er et af de vigtigste trin i enhver skønhedsrutine. Uanset om du ønsker at fremhæve dine vipper eller skabe et dramatisk look, kan mascara være et effektivt skønhedsværktøj.

Hvis du ønsker at opnå lange, frodige vipper, skal du starte med at bruge en øjenvippeblokker for at give dem lidt ekstra løft og volumen. Påfør derefter først et lag mascara på dine øverste vipper. Prøv at påføre flere tynde lag i stedet for ét tykt lag – det hjælper med at forhindre klumper og skaber mere naturligt udseende vipper. Når dine øverste vipper er færdige, skal du gå videre til dine nederste vipper ved at bruge kortere strøg for at opnå maksimal præcision.

Hvis du ønsker at skabe et mere dramatisk look med mascara, kan du vælge en fed børste.

Derefter skal du tænke over din foundation, puder, øjenskygge og ikke mindst blush. Hele dit look skal hænge sammen, så det nytter ikke noget, at du har minimalt med mascara på, hvorefter du har en kraftig og farvefuld øjenskygge på. Det samme med blush – Påfør kun lidt ekstra, hvis hele dit look er lidt ekstra. Det bør være dit mantra, når det kommer til påførelse af makeup.

En god mascara er din bedste ven

En mascara er guld værd, når det gælder om at forbedre din skønhedsrutine. Med den rigtige mascara kan du skabe ethvert look – fra naturligt og underspillet til fedt og dramatisk. Så du skal ikke være bange for at eksperimentere, indtil du finder den perfekte mascara til dig!

Du kan altid have en mascara i din taske, så du altid er forberedt, hvis din makeup trænger til at blive peppet op efter et par timer. Uanset om du skal på arbejde, til fest eller til en hvilken som helst anden lejlighed, er mascara et skønhedsværktøj, der altid er et must. Så hvorfor ikke tilføje den til din makeup-taske i dag?

Del aldrig mascara med andre

Deler du din mascara med andre, kan føre til spredning af bakterier. Brug altid mascara, før du påfører eyeliner, da mascara oven på eyeliner kan få dine øjne til at se klumpede og beskidte ud. Og fjern altid mascara i slutningen af dagen – uanset hvor træt du er! Så undgår du at få øjenbetændelse eller andre irritationer ved øjet. Din hud vil også takke dig for at fjerne din makeup hver aften, da den kan ånde lettere. Så undgår du også urenheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *