Galleri i Valby – Original kunst det bevæger

Mange virksomheder med kontorer mangler ofte det ekstra pift, der kan løfte kontorets udtryk. Ofte er væggene helt hvide uden nogle former for vægpynt. I stedet er der tænkt alt det praktisk i form af magnettavler, skuffedarier og hævesænkeskriveborde, som ikke ligefrem gør noget godt for æstetikken. Et abstrakt maleri kan skabe dynamik og liv i kontorlandskabet, så det fremstår mindre koldt. Hvis du er på udkig efter et originalt abstrakt maleri af en moderne og professionelkunster, så kan du kigge nærmere det er her galleri i Valby. Kunstneren bag er meget dygtig og bruger nogle varme strøg og farver, som vil bringe lidt puls ind på diverse arbejdspladser

Abstrakt maleri uden konkret motiv
Et abstrakt maleri uden konkret motiv er altid en god – særligt til en virksomhed, hvor der er mange forskellige smage og perspektiver på kunst. Den ene medarbejder vil måske finde noget figurativt i maleriet, mens den anden blot vil nyde farverne, strøgene og den overordnede følelse, som billedet skaber. Et abstrakt maleri har sit udspring fra starten 1900-tallet, hvor formerne bliver opløst til mønstre, som ikke nødvendigvis skal afkodes. Vi så allerede forstadiet til dette i form af impressionismen og pointilismen, som især van Gogh var forløber for. I dag har et abstrakt maleri så mange skoler og inspirationskilder, at det kan være vanskeligt at nævne dem alle sammen, og det skal man måske heller ikke.

Et abstrakt maleri taler for sig selv
For det abstrakte maleri taler nemlig for sig selv. På den måde står det i kontrast til mange af de malerier, vi kender fra renæssancen og middelalderen, hvor det figurative billede netop er et nedslag fra historien, bibelen eller et bestemt geografisk sted. Hvis du vil bringe lidt liv ind på dit kontor, kan du med fordel besøge det her galleri i Valby, som der er linket til i undertegnede blogindlæg.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *