Hvem er jeg? Hvem vil jeg gerne være?

Jeg har altid været optaget af de mange muligheder der er derude indenfor selvudvikling. Jeg er sikker på at vi alle kan blive bedre mennesker, ved at lære mere omkring os selv og hvordan andre mennesker fungerer. Jeg er ikke bange for ting, som for nogen kan føles som hokus pokus. Vi er alle forskellige, og det der kan virke for mig, virker måske ikke for dig, og det er også helt okay. Det handler om at være nysgerrig på verden, og især de mennesker der er omkring dig. De har nemlig alle en historie og en masse brugbar viden, hvis du bare lytter efter.

Af ting jeg selv har prøvet, kan jeg oplyse, hypnose, normal terapi, massage, zoneterapi, yoga, akupunktur, Ayahuasca, fjernterapi, kognitiv terapi, healing med sten og theta healing. Sidst nævnte er nok det der har virket bedst for mig, da man får nogle meget håndgribelige værktøjer, som man kan bruge i sin hverdag.

Theta healing går ud på at transformerer blandt andet dine negative tanker, dine traumer, dine kropslige smerter, din sorg og din vrede, om til positiv energi og et bedre liv. Det handler om at tage fat i dine indre dæmoner, og bliver fri for dem. Komme videre fra en utilfredsstillende livsstil og opnå dine drømme. Ved at man på celleplan fjerner de blokader man har indeni.

Du kan stiller dig selv disse to spørgsmål. Hvem er jeg? Og hvem vil jeg gerne være? Det er nemlig det sidste spørgsmål, som man bevæger sig stille hen imod, når man arbejder med theta healing.

Alle kan lære theta healing, og alle kan opnå resultater med netop denne healings form, også børn. Jeg gik selv hos Beliefs Shiifters, hvor jeg blev undervist af Anjasafira. Hun er en rigtig dygtig underviser, som formår at lære fra sig.

Så hvis du går med tanker omkring at lære lidt om theta healing, vil jeg råde dig til at tage fat i Beliefs Shiifters.

God dag derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *