Krystaller og sten

Min ynglings side at købe krystaller er Noell Crystals. Her er der utrolig mange muligheder for at sammensætte præcis den kombination af sten, som passer til dine problemer. Derudover har Noell selv designet pakker med krystaller, som passer godt til forskellige formål f.eks. søvn, graviditet og empowerment, eller kan du vælge et sæt som passer til dit stjernetegn.

Det jeg elsker ved hendes side, er at der står en masse information om hver enkelt sten, så du kan få en stort indblik i præcis hvilke sten nu mangler på præcis dette tidspunkt.

Står du måske i en stresset situation, så kan du vælge akvamarin, føler du dig i ubalance, så kan du vælge en bjergkrystal, eller mangler du kærlighed i dit liv, så kan du vælge en rosenkvarts. Disse specifikke oplysninger, har jeg lært ved at læse på Noells side. Jeg er virkelig blevet meget klogere på hvad sten/krystaller hver især indeholder af kraft, men de giver også en lov til at reflekterer over hvem jeg selv er, og hvilke ting jeg føler at jeg mangler eller gerne vil gøre endnu stærkere.

Min veninde har længe gerne ville blive gravid, og hun har prøvet alverdens ting, også via de danske hospitaler, og intet ondt om dem, men hun blev i hvert fald ikke gravid. Heller ikke efter hendes sidste forsøg betalt af Staten. Hun købte så en masse forskellige Månesten, både smykker og til dekoration. Derudover købte jeg pakken ”Graviditet, fødsel & nybagt mor”, via Noell Crystals, og efter 3 måneder blev hun gravid, helt naturligt og uden hormoner og anden hjælp.

Jeg tror på at sten har en større indvirkning på vores krop og liv, end mange af os går og tænker over.

Udover hendes store kartotek af brugbar information omkring sten og krystaller, så giver Noell også en rigtig fin forklaring på hvorfor meditation er så vigtigt for os alle.

Tag et kig på hendes side her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *