Slibning af metal

Slibning af metal er en væsentlig del af vores arbejde. Faktisk kommer man slet ikke uden om det i løbet af en arbejdsdag. Når man foretager en metalslibning og slibning af alle mulige andre materialer, er formålet som regel at fjerne skader fra varme og deformationer der ofte påføres metallet under tilskæring. I forbindelse med slibning er det rigtig vigtigt at arbejde med de rette materialer og det gør man når man bruger Akasels slibeskiver. Ved at bruge Akasels produkter til slibning er jeg altid sikker på at mine prøver bliver perfekte efter de har været igennem en polering.

Slibning forud for polering

Sammen med en masse andre private kunder nyder vi rigtig godt af samarbejdet med Akasel, og bruger dem som fast leverandør af produkter til diamantslibning og finslibning. Faktisk har Akasel leveret materialer til både vores skæringer, slibning og polering. Netop støbningsprocessen er vigtig idet den lægger fundamentet for at prøven står skarpt efter polering. Ved at bruge kvalitetsprodukter ved slibning og finslibning sikrer vi os altså den bedste overflade af metallet til vores egne kunder. 

Akasel hjælper os med materialer til:

  • Skæring
  • Slibning
  • Finslibning
  • Diamantslibning
  • Polering
  • og mange andre vigtige materialer…

Mange løsninger inden for slibning

Netop ovenstående opremsning af områder indenfor slibning siger noget om den proces vi, som så mange andre kunder hos Akasel, går igennem for at levere et godt produkt. I branchen og blandt vores konkurrenter er vi heller ikke i tvivl om at når det kommer til slibning og polerings processen af metaller, så er Akasels produkter en go-to. Man er sikker på effekten af slibematerialerne og derudover har Akasels produkter generelt en længere levetid. Så når man arbejde med projekter, hvor kvalitet og effektivitet er vigtige elementer for at opnå et tilfredsstillende resultat for os og vores kunder, er der ingen tvivl om at vi benytter os af Akasels produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *