Hvad byder fremtidens brudekjoler på?

Hvis der noget, der ikke har ændret sig de sidste mange år, så er det brudekjoler. Det er simpelthen den samme facon, de samme detaljer og ja, den samme farve, der går igen og igen og igen. Jeg er faktisk ved at blive lidt træt af den tradition.

Jeg er af den opfattelse, at alting har godt af fornyelse. Det er aldrig godt for noget, hvis det kører i den samme trummerum, så man er simpelthen nødt til at prøve noget nyt af.

Jeg kan dog godt se, at det bliver svært at ændre på lige denne tradition. Kvinder vil have deres brudekjoler, som de altid har set ud, ligesom de danske familier altid skal have deres flæskesteg og brune kartofler til jul. Sådan er det bare. Og vi skal i den grad ikke pille ved det.

Mit eget bryllup skal noget helt andet

Når jeg en dag skal giftes, så kan jeg godt fortælle dig, at jeg skal noget helt andet med det bryllup. Jeg har tænkt mig at springe rammerne for, hvad gæsterne kan forvente.

Jeg skal selv giftes i bahamasshorts, og min kone skal have en natkjole på – det er måske lidt overvurderet, men det er virkelig i den retning, jeg har tænkt mig at tage det. Mit bryllup skal i hvert fald ikke minde om noget, som nogen har set før.

Jeg nytænker det, og jeg håber, at det kan inspirere andre til at gøre det samme.

Hvor langt ville du gå?

Kunne du selv finde på at tage en brudekjole på? Måske du kunne have bukser på i stedet? Jeg er meget nysgerrig på, hvad andre kunne tænke sig at gøre anderledes. Jeg tvivler nemlig på, at jeg er den eneste, der er ved at være træt af alle de traditioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *